Pikantti broileri ruusukaalin ja pinaatin kera

Mausta broilerin rintafilee suolalla ja pippurilla.

Paista pannulla 4min molemmin puolin.

Ota broilerin rintafilee pannulta pois.

Lisää pannulle viipaloitu salottisipuli, valkosipuli ja timjami.

Paista n. 5min miedolla lämmöllä.

Lisää tomaattipyree, punaviini ja balsamiviinietikka.

Keitä 1 min. Lisää vettä jos seoksesta tulee liian kiinteää.

Pane rintafilee takaisin pannuun ja hauduta miedolla lämmöllä 6-8 minuuttia.

Puhdista ja halkaise ruusukaalit ja keitä suolalla maustetussa vedessä 5-7 min, kunnes ovat kypsiä.

Höyrytä pinaattia puoli minuuttia ja valuta sen jälkeen vesi pois pinaatista.

Mausta kastike suolalla ja pippurilla.

Syö broileri sipulikastikkeen, ruusukaalien ja pinaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 781 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 88g94kcal20.2g0g1.3g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.9g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Oliiviöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g44g32kcal1.1g7.4g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Timjami 0.9g2.5kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Punaviini 22g15kcal0.1g0g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g6.6g7.4kcal0g1.5g0g0g
Ruusukaali 88g21kcal1.2g1.7g0.4g2.2g
Pinaatti 88g12kcal1.4g0.3g0.3g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana684g414kcal48.6g23.4g8.6g7.6g
Valittu annoskoko342g207kcal24.3g11.7g4.3g3.8g
Annoskoko puolitettuna171g104kcal12.2g5.9g2.2g1.9g
Arvot/100g100g61kcal7.1g3.4g1.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301680