Ranskalainen tomaattikeitto

Leikkaa sipulit kuutioiksi.

Laita kattilaan öljy ja kuullota sipulikuutiot ja murskatut valkosipulinkynnet siinä.

Lisää vesi, paseerattu tomaatti ja mauseet.

Sekoita.

Leikkaa leivät kuutioiksi ja lisää ne keittoon.

Sekoita.

Anna kiehua hiljalleen n. 15 min.
Lisää tuorejuusto.

Sekoita.

Anna keiton vielä kuumentua n. 3 min.
Tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Zola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl29g263kcal0g0g29.3g0g
Vesi1576g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)1125g338kcal11.3g67.5g2.3g11.3g
Sokeri 9g37kcal0g9g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 225g376kcal16.9g9g29.3g5.9g
Paahtoleipä, täysjyvä, Lidl, annos 35g315g674kcal32.5g119.1g7.6g23.3g
Timjami 1.1g3.2kcal0.1g0.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6822g3480kcal127.4g426.4g137.8g86.4g
Valittu annoskoko3411g1740kcal63.7g213.2g68.9g43.2g
Annoskoko puolitettuna1706g870kcal31.9g106.6g34.5g21.6g
Arvot/100g100g51kcal1.9g6.3g2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140568