Pyrytuulian Juuressosekeitto 2

269 g Varsiselleri
199 g Juuriselleri
241 g Porkkana
129 g Pinaatti
200 g Keittojuures
45 g tomaatti
600 g vettä

Ainekset peitetään kiehuvalla vedellä ja keitetään kypsiksi ja soseutetaan sauvasekoittimella.

Lopuksi lisätään silputtua herneenversoa ja maustetaan suolalla, kurkumalla, suolattomalla sitruunapippurilla tms.

Vinkki 5:2 dieettiläisille:
Koska keitto on sakeaa niin laita valitsemaasi astiaan vain puolet keitosta ja lisää siihen vettä niin saat enemmän syötävää ja keitto ohenee samalla sopivaksi.

Yksi annos 288 g sisältää 45 kcal lisää vettä niin saat enemmän samoilla kaloreilla.

Koko keitossa jota on 1705 g on yhteensä 271 kcal.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Pyrytuulia

Pyrytuulia sanoi...

Jaksaa taas paastota kun keittoa riittää koko päiväksi!

keskiviikko 22.04.2015 klo 10:20

AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka538g59kcal5.9g5.9g1.1g5.4g
Juuriselleri 398g125kcal5g18.3g0.8g12.3g
Porkkana 482g158kcal3g26.8g1g12.3g
Pinaatti 258g34kcal4.2g1g0.8g3.4g
Keittojuures kesäpöytä (Apetit), annos 200g400g120kcal3.6g20.4g0.8g9.2g
Tomaatti 90g21kcal0.5g3.1g0.3g1.3g
Herneenverso, raaka (Järvikylä), annos 50g46g24kcal1.1g4.4g0g0.7g
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6824g1083kcal46.6g159.8g9.6g89.2g
Valittu annoskoko3412g541kcal23.3g79.9g4.8g44.6g
Annoskoko puolitettuna1706g271kcal11.7g40g2.4g22.3g
Arvot/100g100g16kcal0.7g2.3g0.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=459818