Creme Brulee

Erottele keltuaiset kulhoon.

Puolita vanlijatanko ja kaavi siemenet keltuaisten sekaan.

Lisää tomusokeri ja sekoita hyvin.

Siivilöi, valuta neljään vuokaan ja hyydytä uunissa vesihauteessa +190C 30min.

Jäähdytä.

Ennen tarjoilua sirottele pinnalle hienoa sokeria ja sulata puhalluslampulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Panze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2100g6933kcal42g63g735g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen420g139kcal13.9g20.6g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g350g1400kcal0g350g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g420g269kcal14.7g0.8g105g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g126g411kcal9.4g68g8.8g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6832g18301kcal160g1004.8g1697.6g6.6g
Valittu annoskoko3416g9151kcal80g502.4g848.8g3.3g
Annoskoko puolitettuna1708g4575kcal40g251.2g424.4g1.7g
Arvot/100g100g268kcal2.3g14.7g24.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135761