Pannukakku

Sekoita maito, suola ja vehnäjauhot tasaiseksi massaksi.

Lisää joukkoon rypsiöljy.

Anna taikinan turvota 1-3 tuntia.

Vaahdota kevyesti munat ja sokeri, sekoita taikinaan ja kaada taikina uunivuokaan.

Paista 225, kunnes pannukakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2000g660kcal66g98g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 800g2745kcal81.5g560g9.6g28g
Rypsiöljy 172g1521kcal0g0g172g0g
Kananmuna kuoreton 340g485kcal42.5g1g34.8g0g
Sokeri 100g406kcal0g99.9g0g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6832g11634kcal380g1517.8g432.8g56g
Valittu annoskoko3416g5817kcal190g758.9g216.4g28g
Annoskoko puolitettuna1708g2909kcal95g379.5g108.2g14g
Arvot/100g100g170kcal5.6g22.2g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=376071