Piimäkakku

Piimään sekoitetaan sokeri ja sulatettu rasva.

Vehnäjauhoihin sekoitetaan ruokasoodaa 3 tl ja leivinjauhetta 3 tl, ja lisätään piimä+ rasva+ sokeri seokseen.

Paistetaan uunipellillä uunin keskiosassa 200 C, kunnes kakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)1693g542kcal55.9g76.2g0g0g
Sokeri 508g2061kcal0g507.2g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen226g1625kcal0g0g180.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 990g3397kcal100.9g693.1g11.9g34.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6832g15249kcal313.6g2553g384.8g69.4g
Valittu annoskoko3416g7625kcal156.8g1276.5g192.4g34.7g
Annoskoko puolitettuna1708g3812kcal78.4g638.3g96.2g17.4g
Arvot/100g100g223kcal4.6g37.4g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76172