Raparperipiirakka

Vatkaa sokeri ja rasva vaahdoksi.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää jauhot ja hiutaleet.

Voitele vuoka-> levitä taikinaa myös reunoille.

Sekoita vaniljakastikejauhe+maito vispilällä tasaiseksi.

Laita jääkaappiin 10 minuutiksi.

Rouhi suklaa ja sekoita joukkoon.

Pese ja kuori raparperi.

Pilko 1/2 cm:n siivuiksi.

Levitä vuokaan taikinan päälle kastike ja painele pintaan raparperit.

Paista uunissa 200 asteessa 30-35 min. Suojaa pinta foliolla, kun se on saanut hieman väriä.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Selo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Steviasokeri 1dl = 45g (Dansucker), annos 45g11g45kcal0g11.1g0g0g
Virilo kookosöljy, kylmäpuristettu luomu (Ölmuhle), annos 7g27g247kcal0g0g27.4g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen10g72kcal0g0g8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 15g19kcal1.6g0g1.4g0g
Grahamjauho 27g90kcal2.9g16.7g0.6g2.7g
Neljänviljanhiutale 7.5g25kcal0.8g4.3g0.3g0.9g
Vaniljakastike, Vanhan ajan 2 x 63 g (Blå band), annos 16g31g129kcal0.9g28.3g1.3g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 112g30kcal3.7g3.5g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g25g140kcal1.6g14.2g1g0g
Raparperi 75g25kcal0.5g4.1g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana684g1642kcal24g164.4g80.2g9.2g
Valittu annoskoko342g821kcal12g82.2g40.1g4.6g
Annoskoko puolitettuna171g411kcal6g41.1g20.1g2.3g
Arvot/100g100g240kcal3.5g24g11.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428044