Jauhelihanyytit

Paista sipulit, jauheliha ja paprika.

Sulata sekaan Koskenlaskija-juusto.

Leikkaa voitaikinasta neliöitä, laita keskelle täyte ja taita.

Paista uunissa 225C n. 15min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 100g221kcal17.5g0g17g0g
Paprika, punainen25g6.4kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto62g175kcal11.9g0g13.7g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Voitaikina Myllyn Paras 500g125g481kcal7.6g37.1g33.7g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana684g1790kcal75.8g80.4g129g6.2g
Valittu annoskoko342g895kcal37.9g40.2g64.5g3.1g
Annoskoko puolitettuna171g447kcal19g20.1g32.3g1.6g
Arvot/100g100g262kcal11.1g11.8g18.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158295