Suklaafondant

Sulata rasva ja suklaa.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot siivilän läpi ja lisää varovasti sekoittain rasva-suklaaseos.

Nostele muffinssivuokiin ja paista 190 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Daffodil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tummasuklaa (Panda), annos 100g60g319kcal2.9g31.1g19.1g0g
Kananmuna kuoreton 120g171kcal14.9g0.4g12.2g0g
Sokeri 64g261kcal0g64.2g0g0g
Euroshopper margariini 60 %45g244kcal0.4g0.4g26.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 25g85kcal2.5g17.3g0.3g0.9g
Kaakaojauhe, X-tra3g11kcal0.1g2.5g0.1g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g4.9g26kcal0.2g2.6g1.6g0g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Euroshopper margariini 60 %3.7g20kcal0g0g2.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2g6.9kcal0.2g1.4g0g0.1g
Kaakaojauhe, X-tra0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana684g2360kcal44.8g250.8g126.8g2g
Valittu annoskoko342g1180kcal22.4g125.4g63.4g1g
Annoskoko puolitettuna171g590kcal11.2g62.7g31.7g0.5g
Arvot/100g100g345kcal6.6g36.7g18.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151840