Raijan kaalilaatikko

Lisäksi pippuria, suolaa ja meiramia.

Silppua kasvikset, paista jauheliha, tee muna-kerma-maito seos ja lisää siihen mausteet.

Lado kaalta ja jauhelihaa ja bataattia pataan.

Kaada päälle munamaito.

Pinnalle siirappia, paista 175 asteessa ainakin 1 tunti.

Tarkasta välillä, ettei pinta pala.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali158g33kcal1.9g5.4g0.3g3.3g
Jauheliha, sika-nauta 45g100kcal7.9g0g7.7g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 5.6g3.6kcal0.2g0.3g0.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen51g17kcal1.7g2.5g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)11g9kcal0.1g0.5g0.8g0g
Kananmuna kuoreton 19g27kcal2.3g0.1g1.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.7g12kcal0g0g1.4g0g
Siirappi 2.3g6.8kcal0g1.7g0g0g
Ohrasuurimo 10g31kcal0.8g6g0.2g0.7g
Bataatti, kuorittu 39g32kcal0.6g6.6g0g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana684g542kcal31g46.2g25g10.4g
Valittu annoskoko342g271kcal15.5g23.1g12.5g5.2g
Annoskoko puolitettuna171g135kcal7.8g11.6g6.3g2.6g
Arvot/100g100g79kcal4.5g6.8g3.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144704