Mustikkamuffinsit murupäällisellä

Sekoita keskenään jauhot, sokeri, leivinjauhe ja sooda.

Sekoita toisessa astiassa keskenään öljy, jugutti ja kananmuna.

Lisää märät aineet kuiviin ja sekoita vain sen verran, että kaikki on sekaisin, älä enempää.

Kääntele joukkoon jauhossa pyöräytetyt pakastemustikat.

Jaa taikina 8 tukevaan muffinsivuokaan.

Sekoita jauho, sokeri ja kaneli.

Lisää joukkoon 2 rkl pehmeää voita pieninä palasina ja nypi muruiksi.

Lisää muru muffinsien päälle.

Paista 200-asteisessa uunissa n. 20-25 minuuttia, kunnes muffinsit ovat kohonneet, ruskettuneet hieman päältä ja kypsiä myös sisältä.

Älä paista liian kuiviksi.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 86g295kcal8.8g60.2g1g3g
Sokeri 48g196kcal0g48.1g0g0g
Leivinjauhe 2.8g5kcal0.1g1.1g0g0g
Rypsiöljy 17g150kcal0g0g17g0g
Kananmuna kuoreton 21g30kcal2.6g0.1g2.1g0g
Mustikka metsä- 57g25kcal0.3g3.6g0.3g1.9g
Vehnäjauho puolikarkea 18g63kcal1.9g12.9g0.2g0.6g
Sokeri 24g98kcal0g24.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.8g2.8kcal0g0.6g0g0g
Voi suolaton 11g77kcal0.1g0g8.6g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 57g19kcal1.7g2.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana684g1921kcal31g307g58.6g11g
Valittu annoskoko342g961kcal15.5g153.5g29.3g5.5g
Annoskoko puolitettuna171g480kcal7.8g76.8g14.7g2.8g
Arvot/100g100g281kcal4.5g44.9g8.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225458