Ruisherkku

Leikkaa leipä ohuiksi viipaleiksi.

Sulata voi pannulla ja sekoita valkosipulin kanssa.

Lisää suolaa maun mukaan ja paahda haluttuun rapeusasteeseen.

Nauti kermaviilidipin ja cocktailkurkkujen kera.

Myös salami on erinomainen lisuke!

Vinkki! Käytä palaleipiä tai reikäleipiä, limppu hajoaa pannulle.

Mitä vanhempaa leipää, sen parempi!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Jluukkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä, perinteinen, vesi, ruisjauho 149g334kcal10g60.5g2.1g16.3g
Voi 56g408kcal0.7g0.2g45.7g0g
Valkosipuli 23g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 56g74kcal1.5g1.8g6.8g0g
Maustekurkku56g9kcal0.4g1.7g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana684g1700kcal28.8g135.8g109.6g35.6g
Valittu annoskoko342g850kcal14.4g67.9g54.8g17.8g
Annoskoko puolitettuna171g425kcal7.2g34g27.4g8.9g
Arvot/100g100g249kcal4.2g19.8g16g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301534