Puolukkapiirakka

Pohjaan:
60g sulaa voita
loraus kermaa
muna
makeutus oman maun mukaan
Ylläolevat vatkataan sähkövatkaimella kuohkeaksi jonka jälkeen lisätään noin 100g jauhettua mantelia ja jatketaan vatkausta.

Lopuksi sekoittaen sekaan 2 teeluskaa leivinjauhetta

Esipaisto 200 asteessa noin kymppiminsa
jonka jälkeen päälle ensin mustikkaa ja vattua täysin sulaneina ja valutettuina.

Ja niiden päälle seos jossa
desi kermaa, 200g haluamaansa tuorejuustoa(ricotta tai mascarpone mun suosikit)
yks muna, vaniljatangon sisukset ja haluamansa makeutus.

Paistetaan 200 asteessa ja noin puol tuntia.

Jäähdytetään kunnolla ennen nauttimist

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 28g204kcal0.3g0.1g22.9g0g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 56g186kcal1.1g1.7g19.7g0g
Manteli 28g173kcal6.8g1.9g15.2g2g
Leivinjauhe 2.8g4.9kcal0.1g1.1g0g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g56g144kcal3.3g1.8g13.5g0g
Aprikoosihillo (St. dalfour), annos 15g7g16kcal0g4g0g0g
Puolukka 84g33kcal0.4g5.7g0.4g2.2g
Tyrnimarja 42g38kcal0.3g2.6g2.1g2.5g
Sitruunamehu, laimentamaton5.6g1.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana684g1688kcal32.4g38.2g154g13.4g
Valittu annoskoko342g844kcal16.2g19.1g77g6.7g
Annoskoko puolitettuna171g422kcal8.1g9.6g38.5g3.4g
Arvot/100g100g247kcal4.7g5.6g22.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339409