Herkkumakaronlaatikko a la Maire

Laita makaronit kiehumaan suolalla maustettuunveteen ja uuni lämpiämään 200C.

Paahda jauheliha silputunsipulinkera.

Ota iso kulho, jossa sekoitat tomaattimurskat, smetanat, murskatut valkosipulit, musta ja valkopippurirouheet lihaseoksen sekä puolet juustoraasteesta.

Suolaa2-3 tl.
Laita isoon vuokaan vuorotellen makaronia ja lihaseosta päälimmäiseksi
100g juustraastetta.

Uuniin noin tunniksi

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha113g187kcal21.4g0g11.3g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Makaroni, keitetty, suolaa 49g48kcal1.5g9.6g0.2g0.5g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 113g33kcal0.6g6g0.2g2.1g
Smetana, rasvaa n. 40 % 28g110kcal0.6g0.6g11.8g0g
Valkosipuli 1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Juustoraaste emmental punaleima28g110kcal8.2g0g8.4g0g
Mineraalisuola keskiarvo 2.1g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana684g984kcal65g33.8g63.8g5.6g
Valittu annoskoko342g492kcal32.5g16.9g31.9g2.8g
Annoskoko puolitettuna171g246kcal16.3g8.5g16g1.4g
Arvot/100g100g144kcal9.5g4.9g9.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=449429