Härkäpapukasvispihvit

Raasta juurekset.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi ja anna seistä n. puolisen tuntia.

Voitele pellille levitetty leivinpaperi margariinilla ja muotoile käsin pihvit.

Voitele myös päältä.

Paista 200 C noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Borago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 30g19kcal0.1g3.5g0.1g1.3g
Porkkana 80g26kcal0.5g4.4g0.2g2g
Peruna, vanha, kuorittu 65g50kcal1.2g10.1g0.1g0.6g
Härkäpapurouhe, raakana, 1 dl = 70 g (Lassilan tila), annos 50g26g99kcal8g15.3g0.7g0.6g
Grahamjauho 21g68kcal2.2g12.5g0.5g2g
Ruokasuola jodioitu 3.5g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Ketchup (Felix), annos 100g5g3.8kcal0.1g0.9g0g0g
Flora culinesse13g93kcal0g0g10.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana685g716kcal24.2g93.4g23.8g13g
Valittu annoskoko342g358kcal12.1g46.7g11.9g6.5g
Annoskoko puolitettuna171g179kcal6.1g23.4g6g3.3g
Arvot/100g100g105kcal3.5g13.6g3.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421237