Tonnikalakastike

Kuullota purjosuikaleet kattilassa rypsiöljyssä.

Lisää tonnikala (josta suurin neste poistettu) ja sekoita tasaiseksi.

Lisää kerma ja ketsuppi ja sekoita.

Lisää vettä tarvittaessa notkistamaan kastiketta.

Kuumenne miedolla lämmöllä.

Mausta makusi mukaan suolalla ja sitruunapippurilla.

Tarjoa tumman spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli42g7.9kcal0.7g1g0.1g0.9g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g137g82kcal4.3g10.4g2.7g0g
Ketsuppi, Heinz31g32kcal0.3g7.5g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)87g96kcal21.8g0g0.9g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana685g497kcal54.2g37.8g14g2.6g
Valittu annoskoko342g249kcal27.1g18.9g7g1.3g
Annoskoko puolitettuna171g124kcal13.6g9.5g3.5g0.7g
Arvot/100g100g73kcal7.9g5.5g2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113341