Tulisenmakea persikkabroileri

Leikkaa broilerit isoiksi suikaleiksi.

Ruskista pilkotun sipulin kanssa rypsiöljyssä.

Lisää viipaloidut persikat.

Mausta suolalla, currylla, musta- ja cayennepippurilla reippaasti tuliseksi.

Lisää persikoiden mehu, ruokakerma ja hunaja.

Tarjoile pastan tai riisin ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl117g140kcal22.2g1g5g0g
Persikka puolikkaita päärynämehussa (Eldorado), annos 250g85g39kcal0.5g9.4g0g0g
Hunaja 5.2g17kcal0g4.2g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g52g31kcal0.5g2.3g2.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Hillosipuli (Eldorado), annos 52g10g4.2kcal0.1g0.9g0g0g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2.1g18kcal0g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana685g516kcal47.4g38.4g18.6g1.6g
Valittu annoskoko343g258kcal23.7g19.2g9.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna171g129kcal11.9g9.6g4.7g0.4g
Arvot/100g100g75kcal6.9g5.6g2.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146902