Pippuripossu

Leikkaa possu suurehkoiksi paloiksi tai pihviksi.

Ruskista pannulla öljyssä sipulit sekä possuille ruskea pinta.

Lisää myös suola ruskistusvaiheessa.

Laita possut ja sipulit uunivuokaan.

Paloittele päälle Mustapekka-juusto sekä kaada ruokakerma.

Laita uuniin 200 c:seen n. pariksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 137 grammaa

Hippomus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 188g235kcal39.4g0g8.4g0g
Valio Viola Mustapekka 100g42g196kcal5g3g18.4g0g
Ruokaöljy keskiarvo 5.8g52kcal0g0g5.8g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.7g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Ruokakerma 5%, Valio83g54kcal1.3g3.5g4.2g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana685g1088kcal92.2g15.6g73.6g0.8g
Valittu annoskoko343g544kcal46.1g7.8g36.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna171g272kcal23.1g3.9g18.4g0.2g
Arvot/100g100g159kcal13.5g2.3g10.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173474