Sepän Ruusukaali-pekonipata

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale46g146kcal5.5g0g13.7g0g
Ruusukaali, keitetty, suolaa 188g46kcal2.6g3.6g0.9g4.7g
Oivariini, 80 normaalisuolainen3.4g25kcal0g0g2.8g0g
Maito, Kevyt56g26kcal1.8g2.7g0.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 28g35kcal3.1g0.1g2.5g0g
Mozzarella juustoraaste, valio22g64kcal5.7g0g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana685g682kcal37.4g12.8g50.6g9.4g
Valittu annoskoko343g341kcal18.7g6.4g25.3g4.7g
Annoskoko puolitettuna171g170kcal9.4g3.2g12.7g2.4g
Arvot/100g100g100kcal5.5g1.9g7.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352412