Linssi-juustokeitto

Kuutioi kasvikset pieniksi, ja pehmitä pannulla öljyssä tomaattipyreen kanssa.

Lisää vesi ja liemikuutiot, linssit, hieman cayennepippuria (ja garam masalaa) ja keitä hiljaa poreillen 15-20 minuuttia kunnes linssit on kypsiä.

Ota kattila levyltä, lisää sulatejuusto ja anna sen sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green38g122kcal9g18.4g0.4g4.5g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Paprika punainen 32g9kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Porkkana 24g8kcal0.2g1.4g0g0.6g
Oliiviöljy 5.1g45kcal0g0g5.1g0g
Tomaattisose tomaattipyree 5.6g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 187g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 4.1g13kcal0.4g0.6g1g0.1g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g38g60kcal3g1.9g4.5g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana686g527kcal26.6g49.6g22.2g13.4g
Valittu annoskoko343g264kcal13.3g24.8g11.1g6.7g
Annoskoko puolitettuna172g132kcal6.7g12.4g5.6g3.4g
Arvot/100g100g77kcal3.9g7.2g3.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215764