Soija-juurespata

Pilko ainekset pataan (kerma lisätään vasta paistamisen jälkeen) Mausteiksi myös laakerinlehtiä, meiramia ja oreganoa.

Anna maustua 0,5-2h viileässä.

Paista 225 asteessa noin tunti.

Lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi899g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g749g210kcal4.5g44.6g1.5g18.7g
Lanttu 599g173kcal6g27.6g1.8g10.8g
Sipuli (kuorittu)599g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Soijarouhe, tumma, 30g150g484kcal74.9g44.9g0.7g8.2g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g45g105kcal1.3g11.8g6g0g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 18g58kcal2.7g3.3g2.3g6.7g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g300g360kcal10.2g10.8g30g0g
Vehnäjauho puolikarkea 60g206kcal6.1g41.9g0.7g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6840g3512kcal227g427.4g88.4g113.4g
Valittu annoskoko3420g1756kcal113.5g213.7g44.2g56.7g
Annoskoko puolitettuna1710g878kcal56.8g106.9g22.1g28.4g
Arvot/100g100g51kcal3.3g6.2g1.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122304