Remulade kastike

Silppua sipuli mahdollisimman pieneksi.

Raasta porkkana hienolla terällä.

Silppua maustekurkku pieneksi, samoin anjovikset.

Murskaa kaprikset.

Sekoita ranskankerma ja majoneesi keskenään.

Lisää siihen puolikkaan sitruunaan mehu ja sekoita tasaiseksi.

Lisää hunaja ja sinappi.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää seokseen, sipuli, porkkana, kapris, anjovis ja kurkku sekä hienonnettu tuore persilja.

Lisää lopuksi pippurit.

Anna maustua jääkaapissa ainakin tunti.

Kastike säilyy noin viikon.

Sopii hyvin grillatun, paneroidun tai paistetun kalan kanssa, sekä kasviksille.

Kalaton vaihtoehto, kun jättää anjovikset pois.

Sipulikaan ei välttämätön.

Niin eikä hunaja, jos ei pidä makeasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Urhmik
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskankerma Valio901g2523kcal22.5g31.5g252.3g0g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 856g2546kcal12.8g54.5g256.8g0.3g
Maustekurkku sokerisuolattu 361g72kcal2.5g10.8g0.4g6.5g
Kapris etikkaliemessä, Figaro135g42kcal2.8g5.7g0.7g4.3g
Sipuli (kuorittu)270g73kcal3.5g13g0.5g4.6g
Hunaja 59g194kcal0.3g47.3g0g0g
Sinappi (teollinen)45g58kcal2g6.4g2.7g0g
Porkkana 225g74kcal1.4g12.5g0.5g5.7g
Anjovis-filee, 1 kpl270g568kcal25.7g37.8g35.1g0g
Valkopippuri 9g26kcal0.9g3.8g0.2g2.4g
Mustapippuri 18g50kcal2g6.9g0.6g4.8g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 270g59kcal0.8g4.3g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6840g12565kcal154.4g469g1099.6g57.8g
Valittu annoskoko3420g6283kcal77.2g234.5g549.8g28.9g
Annoskoko puolitettuna1710g3141kcal38.6g117.3g274.9g14.5g
Arvot/100g100g184kcal2.3g6.9g16.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167171