Jauhelihakasvissekoitus

Ruskista jauhelihaa, sekoita joukkoon maalaiskasvikset.

Kasvisten ollessa kypsiä lisää joukkoon ketsuppi ja salsakastike, lisää vielä joukkoon "tuorejuustopallot" sekä päälle juustoraaste.

Nosta pannu liedeltä ja nauti :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Skarppi84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1600g2656kcal304g0g160g0g
Maalaiskasvikset (Apetit), annos 100g1200g336kcal13.2g61.2g3.6g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g400g1396kcal28g80g108g0g
Creme bonjour salade&aperitif valkos.&yrtti (Creme bonjour), annos 20g80g328kcal5.6g1.6g23.2g0g
Ketsuppi, Felix40g36kcal0.4g8.4g0.2g0g
Salsa medium (Rainbow)100g25kcal1.1g4.3g0.2g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6840g9554kcal704.6g311g590.4g3g
Valittu annoskoko3420g4777kcal352.3g155.5g295.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna1710g2389kcal176.2g77.8g147.6g0.8g
Arvot/100g100g140kcal10.3g4.5g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180006