Mee goreng

Ota katkaravut sulamaan hyvissä ajoin.

Pehmennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta broilerit suolalla ja pippurilla.

Suikaloi sipuli, purjo ja kiinankaali (tai voit käyttää myös paksoita).

Kuumenna öljy isolla pannulla tai wokilla ja paista broisku kypsäksi.

Nosta broisku pannulta ja paista sipulia n. 5min, kunnes pehmeitä.

Lisää pannulle purjo ja kiinankaali, jatka paistamista 5min, kunnes kasvikset rapsakan kypsiä.

Kääntele sekaan idut, valutetut katkaravut, roileri ja nuudelit.

Sekoita nostellen ja anna kuumentua kunnolla.

Sekoita ketjap manis(makea soija) ,vesi sekä 1/2tl rouhittua mustapippuria.

Kaada liemi ruuan päälle ja nauti heti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Carol

Carol sanoi...

Ruoka on parhaillaan heti nautittuna, mutta myös hyvää seuraava päivänä ,kun pannulla nopeasti kuumentaa ;)

torstai 03.02.2011 klo 12:35

AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapuja (Apetit), annos 170g425g319kcal76.5g2.1g4.2g0g
Munanuudelit (Blue dragon), annos 250g312g1081kcal36.9g218.7g6.2g1.6g
Atria broilerin filesuikale maustamaton750g825kcal172.4g0g15.7g0g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.2g2.1g
Purjosipuli 500g114kcal9g12g1g10.5g
Kiinankaali 750g150kcal11.7g16.9g2.2g6.7g
Ruokaöljy keskiarvo 34g298kcal0g0g33.7g0g
Itu keskiarvo, sinimailanen, mungopapu 375g135kcal15g9.7g2.6g5.6g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g75g135kcal1.9g31.5g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6840g6179kcal650g593.8g131.8g53g
Valittu annoskoko3420g3090kcal325g296.9g65.9g26.5g
Annoskoko puolitettuna1710g1545kcal162.5g148.5g33g13.3g
Arvot/100g100g90kcal9.5g8.7g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215094