Porkkana-parsakaalikeitto

Kuori ja paloittele (pieniä /keskikokoisia 7kpl) ja laita kiehumaan veteen (1-1,5 litraa).

Lisää punaiset linssit (2dl) ja keitä noin 15 -20 min. Paloittele ison parsakaalin nuput ja lisää keittoon.

Keitä noin 5 min. Leikkaa joukkoon runsaasti persiljaa.

Mausta muskottipähkinällä.

Lopuksi soseuta keitto.

Voit lisätä myös kasivsöljyä lopuksi.

(Öljyä ei tavitse kuumentaa.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 1354g443kcal8.4g75.3g2.7g34.5g
Parsakaali brokkoli 1128g396kcal52.1g22g3.4g28.2g
Punaisia linssejä (Gogreen), annos 100g902g3113kcal225.6g534.2g19.9g97.5g
Persilja 36g10kcal0.5g0.4g0.1g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6840g7922kcal573.2g1263.8g52.2g326.2g
Valittu annoskoko3420g3961kcal286.6g631.9g26.1g163.1g
Annoskoko puolitettuna1710g1981kcal143.3g316g13.1g81.6g
Arvot/100g100g116kcal8.4g18.5g0.8g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=250549