Makaronilaatikko ++

Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli.

Keitä makaronit.

sekoita maito, kerma ja munat (+mausteet)

vesi-desillä voi samalla huuhdella sekoitus astian, ennen kuin kaataa sen makaroonilaatikon joukkoon.

sekoita aineet vuoassa kunnolla.

siivuta päälle tomaattia ja ripottele juustoraaste (+pizza mauste)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Gislafed
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustettu ruokakerma tomaatti laktoositon (Creme bonjour), annos 200g333g600kcal8.3g26.7g50g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g800g1359kcal159.9g0g80g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)833g2915kcal106.6g580.6g15.8g26.7g
Plus maito (Valio), annos 100g167g67kcal8.3g8.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 275g392kcal34.4g0.8g28.2g0g
Ingman Pohjanpoika juusto250g987kcal60g5g80g0g
Tomaatti, tuore333g68kcal2g12.7g1g4.7g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.2g12g0.5g4.2g
Vesi167g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 8.3g9kcal0.7g1.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6840g12928kcal766.8g1294.8g511g71.6g
Valittu annoskoko3420g6464kcal383.4g647.4g255.5g35.8g
Annoskoko puolitettuna1710g3232kcal191.7g323.7g127.8g17.9g
Arvot/100g100g189kcal11.2g18.9g7.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298445