Kesäkurpitsa pekonipaistos (Karpin keittokirja)

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota voissa ja kypsennä.

Mausta lisää kerma ja sulatejuusto.

Hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2025g366kcal11.3g50.6g8.1g14.2g
Sipuli (kuorittu)135g37kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]540g1823kcal64.8g0g199.8g0g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio225g630kcal42.8g0g49.5g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)450g720kcal12.1g12.1g67.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g45g329kcal0.5g0.5g36g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6840g7806kcal266.6g139.4g722.4g33g
Valittu annoskoko3420g3903kcal133.3g69.7g361.2g16.5g
Annoskoko puolitettuna1710g1952kcal66.7g34.9g180.6g8.3g
Arvot/100g100g114kcal3.9g2g10.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358272