Kevyt vadelmatorttu

Vaahdota kaksi munaa ja makeutusjauhe.

Lisää kuivat aineet.

Paista hetki 200 asteessa.

Tee sillä aikaa täyte:
Sekoita rahka, kaksi munaa ja makeutusjauhe (maun mukaan).

Lusikoi vähän paistuneen pohjan päälle.

Lisää vadelmat.

Paista kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 990g1412kcal123.8g3g101.5g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g90g1.3kcal0g0.3g0g0.2g
Leivinjauhe23g39kcal1.2g8.5g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 135g463kcal13.8g94.5g1.6g4.7g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g45g63kcal6.3g6.3g1.5g21.6g
Vehnänalkio 23g81kcal6.6g7g2.2g3.1g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1665g932kcal141.5g83.2g3.3g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss450g154kcal4.5g18.4g3.6g16.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6840g6293kcal595.4g442.4g227.4g92.6g
Valittu annoskoko3420g3147kcal297.7g221.2g113.7g46.3g
Annoskoko puolitettuna1710g1573kcal148.9g110.6g56.9g23.2g
Arvot/100g100g92kcal8.7g6.5g3.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372983