Parsakaalikukkakaalikeitto

Keitä kattilassa about 5-6 dl vettä ja lihaliemikuutio.

Kun kiehumista ilmenee, lisää pakastevihannekset seuraksi.

Mukaan mahtuu vielä sitruunamehua pari lorausta, laakerinlehti, paljon mustapippuria ja hippuset kurkumaa ja korianteria.

Kun vihannekset on kypsiä ( ei tapettuja )
niin nosta kattila liedeltä, soseuta litku ja lisää joukkoon 200g keso raejuustoa ja 100 ruokakermaa.

Jos on liian löysää tavaraa niin voi suurusta vaikka vehnäjauholla/munalla.

Hyvää tulee.

Reseptissä ei huomioitu vettä erikseen eli on pikkasen vielä vähemmän kaloreita/100g

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 760 grammaa

Yildiz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl45g113kcal5.4g0.7g9.9g0g
Kukkakaali, pakaste, Apetit1125g191kcal18g24.8g2.3g21.4g
Parsakaali, pakaste, Apetit900g189kcal29.7g17.1g0g22.5g
Ruokakerma 5%, Valio450g293kcal6.7g18.9g22.5g0g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)900g630kcal99g22.5g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6840g2831kcal317.6g168g96.4g87.8g
Valittu annoskoko3420g1415kcal158.8g84g48.2g43.9g
Annoskoko puolitettuna1710g708kcal79.4g42g24.1g22g
Arvot/100g100g41kcal4.6g2.5g1.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=46604