Bataatti-viherpippuri sosekeitto

Pilko punasipuli, valkosipuli, selleri ja bataatti

Ruskista kevyesti sipulit ja selleri öljyssä.

Lisää bataatti ja pyörittele.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio ja mahdolliset yrttimausteet (Basilika tai timjami toimivat hyvin).

Anna kiehua hiljalleen, kunnes juurekset ovat tarpeeksi pehmeitä soseutettaviksi.

Soseuta keitto ja lisää koskenlaskija.

Lisää muita mausteita ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1710 grammaa

Batukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto170g476kcal32.3g0g37.4g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow20g52kcal2g2g4g0.3g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Bataatti, kuorittu 686g555kcal10.8g115.5g0.3g20.6g
Juuriselleri 252g79kcal3.1g11.6g0.5g7.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl22g198kcal0g0g22g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6840g2916kcal107.4g291g129.8g66.8g
Valittu annoskoko3420g1458kcal53.7g145.5g64.9g33.4g
Annoskoko puolitettuna1710g729kcal26.9g72.8g32.5g16.7g
Arvot/100g100g43kcal1.6g4.3g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=65279