Kana-makaroonilaatikko

Laita fusillit kattilaan kiehumaan ja kuullota samalla sipuli oliiviöljyn kans pannulla.

Kun sipuli on pehmentynyt laita sekaan broikut ja ruskista.

Mausteita maun mukaan jos haluu.

Itse laitan currya, cajuanmaustetta ja jotain pippuria.

Kun fusillit ovat valmiit kaada puolet uunivuokaan, broikkuliha keskelle ka loput fusillit päälle.

Maito, munat ja valkuaiset sekoitetaan keskenään ja taas saa maustaa oman maun mukaan.

Uunissa 200`C noin yksi tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Annki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllyn Paras täysjyväfusilli makaroni, annos 40g674g2156kcal93g390.7g21.6g55.2g
Broilerin jauheliha (Kariniemen), annos 100g898g1150kcal134.7g0g80.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu153g192kcal16.8g0.5g13.7g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 393g167kcal38.6g1.6g0.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1123g371kcal37.1g55g0g0g
Sipuli (kuorittu)124g33kcal1.6g5.9g0.2g2.1g
Oliiviöljy 56g497kcal0g0g56.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6840g9129kcal643.6g907.4g345.6g114.6g
Valittu annoskoko3420g4565kcal321.8g453.7g172.8g57.3g
Annoskoko puolitettuna1710g2282kcal160.9g226.9g86.4g28.7g
Arvot/100g100g134kcal9.4g13.3g5.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=68754