Lamminpään lumous

Rouhi n. 1cm paksuisille lihasuikaleille mustapippuria.

Ruskista kauniiksi.

Sekoita wokissa tai kasarissa kerma, mausteet (suola ihan vähän) curry, inkivääri, kaneli, valkosipulisilppu, tomaattipyre ja ranskalainen sinappi.

Kiehauta.

Lisää lihat ja anna hautua puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 1605g2008kcal337g0g72.2g0g
Ruokakerma ingman 5%1082g920kcal37.9g64.9g54.1g0g
Dijonsinappi, Maille, Original171g120kcal6.9g13.7g5.1g5.1g
Valkosipuli 128g139kcal10.1g20.9g0.8g2.7g
Mustapippuri 3.6g10kcal0.4g1.4g0.1g1g
Oliiviöljy 49g431kcal0g0g48.7g0g
Ruokasuola jodioitu 3.6g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree, annos 125g379g280kcal17g48.8g0.8g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6840g7813kcal818.6g299.4g363.6g25.2g
Valittu annoskoko3420g3907kcal409.3g149.7g181.8g12.6g
Annoskoko puolitettuna1710g1953kcal204.7g74.9g90.9g6.3g
Arvot/100g100g114kcal12g4.4g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93547