Kalakeitto

Kuori ja pilko lanttu kuutioiksi.

Laita isohkoon kattilaan kimpale voita ja laita lantut sinne hautumaan.

Pilko sipuli ja laita kattilaan.

Pyörittele voissa niin että kasvikset hiukan kypsyvät ja lisää vesi.

Hauduttele n. 5 min ja lisää kerma ja mausta.

Anna hautua vielä muutama minuutti.

Lisää jäiset vihannekset jaseikuutiot ja ota lämpö pois hellasta.

Hämmentele ja hauduttele kunnes kalat kypsyvät.

Lisää katkaracut viimeisenä, etteivät ne sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g27g195kcal0.3g0.3g21.3g0g
Lanttu 400g115kcal4g18.4g1.2g7.2g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Kuohukerma,valio,2dl267g906kcal5.3g8g93.3g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow533g426kcal22.4g69.3g4.8g16.5g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g799g640kcal135.9g0g6.4g0g
Katkarapu 240g164kcal34.6g0g2.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 999g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6848g4978kcal409.2g207.4g259.8g52.8g
Valittu annoskoko3424g2489kcal204.6g103.7g129.9g26.4g
Annoskoko puolitettuna1712g1244kcal102.3g51.9g65g13.2g
Arvot/100g100g73kcal6g3g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208670