Perinteinen Jauhelihakastike

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattipyree ja jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Hauduta miedolla lämmöllä 15min.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Op8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Hk), annos 100g1000g2700kcal175g0g220g0g
Sipuli 460g139kcal5.8g22.1g0.9g7.8g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g140g104kcal6.3g18.1g0.3g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g72g223kcal12.2g38.9g2.1g9.4g
Vesi, vesijohtovesi 1600g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g112g101kcal3.4g3.9g7.8g0.8g
Ekstra-neitsyt-oliiviöljy (Pirkka), annos 5g40g360kcal0g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6848g7254kcal405.4g166g542.2g36g
Valittu annoskoko3424g3627kcal202.7g83g271.1g18g
Annoskoko puolitettuna1712g1813kcal101.4g41.5g135.6g9g
Arvot/100g100g106kcal5.9g2.4g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=364390