Rahkatorttu (persikkaa sisällä)

Voitele tasapohjainen irtopohjavuoka, halk.

noin 25cm.

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää muna vatkaten joukkoon.

lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Laita kylmään huilimaan täytteen teon ajaksi.

Viipaloi valutetut persikat ohuemmiksi siivuiksi.

Sekoita täytteen ainekset kermaa lukuunottamatta keskenään, sitruunasta mukaan myös raastettu kuori.

Levitä pohjan päälle persikkaviipaleet.

Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita se varoen muun täytteen joukkoon.

Kaada täyte persikoiden päälle.

Paista 50-60min. 175 asteessa.

Anna tortun jäähtyä kunnolla ennen vuuan reunojen irroittamista ja lautaselle siirtelyä.

Säilytä jääkaapissa.

Persikat voi jättää pois tai korvata ne muulla mieleisellä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g200g1460kcal2g2g160g0g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 325g1115kcal33.1g227.5g3.9g11.4g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0.3%1000g650kcal110g42g3g0g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.3g1g33.8g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml100g21kcal8.1g0g0.3g0.1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 40g134kcal0g32.6g0g0.6g
Vanilliinisokeri, teelusikka20g80kcal0g19.8g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g400g1360kcal8g12g140g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 720g492kcal5.8g109.4g0.7g5.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6850g13294kcal445.2g1240.4g706g35.8g
Valittu annoskoko3425g6647kcal222.6g620.2g353g17.9g
Annoskoko puolitettuna1713g3324kcal111.3g310.1g176.5g9g
Arvot/100g100g194kcal6.5g18.1g10.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422284