Mandariinijuustokakku114kcal

1. sokerikakkupohja irtopohjavuoassa (isossa)

2. Täyte:
Sekoita rahkat, vaniljakastike ja valutetut mandariinilohkot (1 tölkki) kierrevatkaimella, että mandariinit hajoaa rahkaan.

Kuumenna täysmehu kiehuvaksi ja lisää siihen kylmässä vedessä pehmenneet, vedestä puristut liivatteet (7kpl) ja sekoita.

Lisää rahkan joukkoon voimakkaasti sekoittaen.

Kaada seos sokerikakkupohjan päälle ja levitä tasaiseksi.

Laita peitettynä jääkaappiin hyytymään muutamaksi tunniksi tai yön yli.

3. Päällinen:
Valuta mandariinilohkot (voit käyttää myös tuoreita mandariineja) ja asettele ne hyytyneen kakun päälle miten tykkäät.

Tee hyytelösokerikuorrute paketin ohjeen mukaan ja NOUDATA kiilteen levitysohjetta.

Voit vähentää kaloreita, jos teet pelkkään veteen, mutta mehusta tulee kauniimpi väri.

Tarjoile, äläkä kaikkea syö itse, koska tää on sairaan hyvää!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1713 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g220g315kcal27.5g0.7g22.7g0g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 130g446kcal13.2g91g1.6g4.5g
Leivinjauhe 6g11kcal0.3g2.3g0g0g
Rahkavalmiste 0,2% (Ehrmann), annos 250g1000g560kcal90g50g2g0g
Vaniljakastike (Dr.oetker)460g501kcal13.3g75.4g16.1g0g
Mandariinilohkoja sokeriliemessä390g234kcal2g58.5g0g4.3g
Mandariini-appelsiinitäysmehu, Marli60g30kcal0g6.6g0g0g
Liivatelehti, gelatiini40g140kcal34.2g0g0g0g
Mandariinilohkoja sokeriliemessä380g228kcal1.9g57g0g4.2g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Juissi mandariini (Marli), annos 100g200g80kcal0g20g0g0g
Hyytelösokeri Dan Sukker170g663kcal0.1g164.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6852g7794kcal365g1392.4g84.8g26g
Valittu annoskoko3426g3897kcal182.5g696.2g42.4g13g
Annoskoko puolitettuna1713g1949kcal91.3g348.1g21.2g6.5g
Arvot/100g100g114kcal5.3g20.3g1.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265813