Jogurttiletut

Sekoita jogurtin sekaan maito ja munat.

Sekoita toisessa astiassa jauhoihin suola ja leivinjauhe.

Lisää kuivat aineet nesteeseen ja sekoita hyvin.

Lisää lopuksi vielä mukaan juokseva margariini.

Anna seistä puolisen tuntia ja paista pikkulettupannulla.

Jauhojen tilalla voi käyttää myös vehnäjauhoja ja jogurtiksi voit valita tietenkin oman suosikkisi!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikkajogurtti (Valio)1000g800kcal34g120g20g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1000g456kcal30g48g15g0g
Kananmuna kuoreton 660g942kcal82.5g2g67.7g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala600g1920kcal90g354g15.6g60g
Ruokasuola jodioitu 28g0.7kcal0.2g0g0g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g120g888kcal0g0g98.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6856g10082kcal475.4g1063.2g433.4g120.2g
Valittu annoskoko3428g5041kcal237.7g531.6g216.7g60.1g
Annoskoko puolitettuna1714g2521kcal118.9g265.8g108.4g30.1g
Arvot/100g100g147kcal6.9g15.5g6.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181979