Hirvenlihakeitto ei perunaa

Lihana meillä oli hirven keittolihaa luineen.

Keittelin ensin lihaa tunnin verran liemessä, missä oli suolaa, mustapippuria, laakerinlehtiä ja sipuli.

Tämän jälkeen nostin lihat syrjään ja lisäsin pakastejuurekset.

Perkasin lihat irti luista ja laitoin takaisin kattilaan ja keittelin vielä noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tiitainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 167g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 67g75kcal14.1g0g2g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 100g34kcal1.1g5.4g0.2g2.9g
Sipuli 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana686g224kcal30.6g11.8g4.4g6.2g
Valittu annoskoko343g112kcal15.3g5.9g2.2g3.1g
Annoskoko puolitettuna172g56kcal7.7g3g1.1g1.6g
Arvot/100g100g33kcal4.5g1.7g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=199346