Chilinen suklaakakku

Leikkaa leivinpaperista halkaisijaltaan 22-24 cm irtopohjavuoan pohjalle sopiva pala.

Voitele vuoan reunat ja aseta pala pohjalle.

Sulata voi ja anna sen jäähtyä.

Vatkaa voin joukkoon sokeri ja munat yksi kerrallaan.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne taikinaan siivilän läpi.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina vuokaan ja kypsennä uunin alatasolla 20 min. Kakku saa olla sisältä hieman kostea.

Siirrä jäähtynyt kakku tarjoiluastiaan ja koristele tomusokerilla.

Tarjoa vaniljajäätelön tai -kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 53g383kcal0.6g0.2g42.9g0g
Sokeri 105g425kcal0g104.5g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)106g133kcal11.6g0.3g9.5g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 14g52kcal2.6g1.5g3.1g4.3g
Vehnäjauho puolikarkea 57g196kcal5.8g40g0.7g2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.3g21kcal0g5.2g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen2.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g0.7g2.8kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana686g2425kcal41.2g305.2g112.4g12.6g
Valittu annoskoko343g1213kcal20.6g152.6g56.2g6.3g
Annoskoko puolitettuna172g606kcal10.3g76.3g28.1g3.2g
Arvot/100g100g354kcal6g44.5g16.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125249