Mokkapalat

Huom!

Ohjeen 10 g suolaa jaetaan puoliksi
taikinaan ja kuorrutteeseen.

Eli 5g
taikinaan ja 5g kuorrutukseen!

Samoin kaakaojauheen kanssa;

12g eli 2 rkl taikinaan ja 2rkl kuorru-
tukseen!

Vaniljasokeri jakautuu niin että
2 tl taikinaan ja 4tl kuorrutukseen.

1. Sulata 200g voita jäähtymään
taikinaan lisäämistä varten.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

3. Sekoita kuivat ainekset; vehnäjauho,
leivinjauhe, vaniljasokeri ja kaakao-
jauhe ja 5g suolaa keskenään.

4. Kaada vähän kerrallaan ja vuoron
perään maito, kuivat ainekset ja
200g sulatettu jäähtynyt voi
sekaan, sekoittaen hyvin.

5. Kaada taikina leivinpaperilla päälys-
tetylle pellille ja levitä tasaiseksi.

6. Paista uunissa 200 astetta 20 min.

Kuorrutuksen teko on helppoa!

Sulata 100 g voita ja sekoita muut ainekset; 5g suolaa, 2 rkl kaakaota,
1pkt eli 500g tomusokeria ja 150g/
1,5 dl/10 rkl tummaa kahvia

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Hojala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 29g41kcal3.6g0.1g3g0g
Sokeri 45g181kcal0g44.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 57g195kcal5.8g39.8g0.7g2g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.9g20kcal0g4.8g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 4.2g16kcal0.8g0.5g0.9g1.3g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 35g9kcal1.2g1.1g0g0g
Valio voi35g252kcal0.3g0.3g28g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Voi (Valio), annos 100g18g126kcal0.2g0.2g14g0g
Kahvijuoma, keskiarvo 26g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g87g350kcal0g87.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana686g2382kcal24.2g358.4g93.2g6.6g
Valittu annoskoko343g1191kcal12.1g179.2g46.6g3.3g
Annoskoko puolitettuna172g595kcal6.1g89.6g23.3g1.7g
Arvot/100g100g347kcal3.5g52.3g13.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221416