Mustikkapaistos

Sekoita 1 tl leivinjauhe 1½ dl jauhoihin ja sekoita paistospohjan ainekset (1 dl ruishiutaleita, 1 dl fariinisokeria, 1 dl voisulaa, muna) keskenään taikinaksi.

Painele taikina jauhotetuin käsin voidellun ja ruishiutaleilla leivitetyn vuoan pohjalle.

Levitä päälle mustikat (3 dl). Sekoita muruseos (½dl voisulaa, 1 dl fariinisokeria, 2 dl ruishiutaleita) ja ripottele seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa alatasolla n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho, Pouta, 1dl44g157kcal5.2g31g0.9g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ruishiutaleet, Myllyn paras (1dl=40g)52g160kcal5.1g32.1g1g7.6g
Fariinisokeri76g310kcal0g76.3g0g0g
Voi 66g475kcal0.8g0.3g53.3g0g
Muna, annos 60g26g23kcal2g0.2g1.6g0g
Mustikka metsä- 79g35kcal0.4g5g0.5g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana686g2321kcal27g290g114.6g20.4g
Valittu annoskoko343g1160kcal13.5g145g57.3g10.2g
Annoskoko puolitettuna172g580kcal6.8g72.5g28.7g5.1g
Arvot/100g100g338kcal3.9g42.3g16.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300592