Parsakaali-kukkakaalikeitto

Kuullota sipuli ja pilkotut kaalien varret öljyssä kattilassa.

Keitä kasvikset pehmeiksi suolavedessä.

Kaada vesi talteen ja soseuta kasvikset.

Lisää vettä, maitoa ja mausteita maun ja halutun koostumuksen mukaan.

Kiehauta (muista vahtia, ettei pala pohjaan!) vielä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl58g18kcal2.7g1.1g0.2g0.9g
Kukkakaali 100g24kcal1.8g2.2g0.3g2.3g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Rypsiöljy 0.8g7.4kcal0g0g0.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen67g22kcal2.2g3.3g0g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana686g152kcal13.8g14.8g2.6g7.2g
Valittu annoskoko343g76kcal6.9g7.4g1.3g3.6g
Annoskoko puolitettuna172g38kcal3.5g3.7g0.7g1.8g
Arvot/100g100g22kcal2g2.2g0.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307892