Mustikkapannari

Sekoita kaikki ainekset paitsi mustikat ja anna taikinan turvota jääkaapissa.

Kaada pellille leivinpaperin päälle ja ripottele mustikat pinnalle. 200 astetta, 30 min. Ei kovin makea, voi lisätä sokeria tai tarjota hillon tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen153g51kcal5.1g7.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 71g244kcal7.2g49.8g0.9g2.5g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.1g3.4kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.1g4.4kcal0g1.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 36g52kcal4.5g0.1g3.7g0g
Mustikka metsä- 66g29kcal0.3g4.2g0.4g2.2g
Hermesetas -neste2.2g0kcal0g0g0g0g
Flora ruoka kevyt & paksu11g6.6kcal0.1g0.5g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana686g782kcal34.8g128.6g11g10g
Valittu annoskoko343g391kcal17.4g64.3g5.5g5g
Annoskoko puolitettuna172g196kcal8.7g32.2g2.8g2.5g
Arvot/100g100g114kcal5.1g18.7g1.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370321