Valkosuklaa-daimkakku

Sekoita keksinmurut ja sula rasva, painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla, lisää rahka.

Kääntele joukkoon sulatettu suklaa, lisää sitruunamehu ja daimmurut.

Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, anna jäähtyä pieni hetki.

Kaada liivateneste seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle, anna hyytyä 2-4 tuntia tai yön yli. Koristele miten haluat.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Becel olive (Becel), annos 100g8.7g31kcal0g0.3g3.3g0g
Becel juokseva, annos 10g20g134kcal0g0g15.1g0g
Digestive Light McVitie´s, annos 15 g87g388kcal6.2g59.2g17.2g3.1g
Vispikerma Flora 20%73g160kcal2.2g3.6g14.5g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)58g33kcal4.9g2.9g0.1g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g38g211kcal3.2g20.8g12.8g0g
Daimsuklaa (Marabou), annos 200g22g119kcal1.1g12.9g7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton4.4g0.9kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 25g100kcal0g24.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.9g12kcal0g2.9g0g0g
Liivatelehti, gelatiini4.4g15kcal3.7g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana686g2407kcal42.6g254.8g140g6.2g
Valittu annoskoko343g1203kcal21.3g127.4g70g3.1g
Annoskoko puolitettuna172g602kcal10.7g63.7g35g1.6g
Arvot/100g100g351kcal6.2g37.1g20.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84963