Flunssan tappaja-jauhelihakastike

Hienonna sipulit, valkosipulit ja jalapenot.

Kuullota ja mausta suolalla ja pippurilla, pippuria saa olla reippaasti.

Lisää jauheliha ja kypsennä.

Lopuksi lisää pastakastike ja anna hautua noin 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Cyemre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 113g361kcal30.1g0g26.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Kookosöljy 100g2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Sugo di pomodoro arrabbiata piccante (Combino), annos 530g149g76kcal2.1g11.2g1.6g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g4.2g3.2kcal0.3g0.4g0g0g
Jalapeño ((tuore)), annos 20g14g4.2kcal0.1g0.8g0.1g0.4g
Ketsuppi, Heinz, reduced sugar & salt (Heinz)4.2g3.2kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana686g996kcal68.4g34.8g63.2g2.8g
Valittu annoskoko343g498kcal34.2g17.4g31.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna172g249kcal17.1g8.7g15.8g0.7g
Arvot/100g100g145kcal10g5.1g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=287536