Juustokastike

Sulata rasva kattilassa ja lisää siihen jauhot.

Lisää maito vähitellen, anna kuumentua lisäämisen välissä.

Tai vaihtoehtoisesti keitä maito eri kattilassa.

Sekoita usein, ettei pala pohjaan.

Lisää lopuksi juustoraaste, voi lisätä reilustikin juustoa.

Emmentalin voi korvata edamilla tai muulla juustoraasteella.

Osan voi korvata myös maustetulla tuorejuustolla.

Mausta ja tarkista maku.

käy myös lasagnen valkokastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 229 grammaa

Eevis77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keskiarvo 15g80kcal0g0.1g9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g52kcal1.5g10.5g0.2g0.5g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 225g103kcal6.8g10.8g3.4g0g
Emmental, punaleima 17%50g145kcal17g0g8.5g0g
Valkopippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.3g0kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 1.9g10kcal0g0g1.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.9g6.4kcal0.2g1.3g0g0.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 28g13kcal0.8g1.3g0.4g0g
Emmental, punaleima 17%6.2g18kcal2.1g0g1g0g
Valkopippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana687g852kcal56.8g48g47.2g1.2g
Valittu annoskoko344g426kcal28.4g24g23.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna172g213kcal14.2g12g11.8g0.3g
Arvot/100g100g124kcal8.3g7g6.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117382