Jauheliha-kasvispata

Pese, kuori ja kuutioi porkkanat.

Paista jauheliha ja mausta halutessasi jauhelihamausteella.

Lisää joukkoon kasvikset ja paista kunnes kasvikset ovat sulia.

Lisää joukkoon kermat, vesi ja liemikuutiot.

Keitä hiljalleen välillä sekoittaen kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarkista maku.

Tarjoa muusin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 229 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 33g107kcal8.9g0g8g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 67g20kcal1.3g2.3g0.2g1.6g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g67g20kcal1g3g0.3g1.7g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g42g46kcal1.2g1.3g4.2g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g33g53kcal0.7g1.3g5g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g2g4.3kcal0.3g0.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana687g500kcal26.8g16.6g35.8g6.6g
Valittu annoskoko343g250kcal13.4g8.3g17.9g3.3g
Annoskoko puolitettuna172g125kcal6.7g4.2g9g1.7g
Arvot/100g100g73kcal3.9g2.4g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=212401