Tomaatti-juures-jauhelihavuoka (karppi)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää silputtu sipuli mukaan.

Mausta.

Laita jauheliha ja raastetut juurekset kerroksittain vuokaan.

Päälimmäiseksi tomaattimurska, oregano ja juustoraaste.

mausteita maun mukaan
mustapippuria myllystä
oreganoa

kypsennä juuresvuoka uunin 200 asteisen alimmalla tasolla noin 50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Viku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g150g38kcal1.5g7.4g0.3g3.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha75g125kcal14.3g0g7.5g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Tomaattimurska Eldorado73g15kcal0.9g2.6g0.1g1g
Juustoraaste kevyt emmental (Ingman), annos 150g28g82kcal9.3g0.4g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana687g526kcal52.4g22.4g25.4g10.2g
Valittu annoskoko344g263kcal26.2g11.2g12.7g5.1g
Annoskoko puolitettuna172g132kcal13.1g5.6g6.4g2.6g
Arvot/100g100g77kcal7.6g3.3g3.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99763