Lohipiirakka (karppi)

Sekoita mantelijauhot, leseet ja suola.

Nypi pehmennyt voi kuiva-aineiden sekaan.

Lisää valkuainen ja sekoita tasaiseksi.

Levitä leivinpaperin päälle piirakkavuokaan (n. 30 cm halkaisija).

Esikypsennä uunissa 175-200 asteessa, kunnes pinta saa ruskeaa väriä.

Jäähdytä hieman.

Sekoita täyteen ainekset kulhossa ja levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Uuniin n. 225 asteeseen kunnes pinta on reilusti ruskea ja täytteet kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Mauri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g38g218kcal8.2g7.5g19g0g
Leseseos (3 viljan)11g28kcal1.8g3.7g0.7g3.3g
Voi 16g113kcal0.2g0.1g12.7g0g
Valkuainen (100g)13g5.2kcal1.2g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 125g244kcal23.4g0g16.9g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g23g4.8kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g47g131kcal1.2g1.6g13.1g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper22g63kcal5.7g0g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana688g1722kcal92.6g29.6g141.2g7.8g
Valittu annoskoko344g861kcal46.3g14.8g70.6g3.9g
Annoskoko puolitettuna172g430kcal23.2g7.4g35.3g2g
Arvot/100g100g250kcal13.5g4.3g20.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267179