Pizza

Rahka, juustosta puolet , kananmuna, kauralese, leivinjauhe ja jauhot sekaisin keskenään.

Levitetään taikina pellille ja voi kaulita leivinpaperien välissä tasaiseksi.

Uuniin 200 astetta 10-15 min. Sen jälkeen täytteet ja takaisin uuniin n.15min.

Kannattaa käyttää syvää peltiä tulee nestettä jonkin verran ainakin itsellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Upsukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g78g45kcal7g3.9g0.2g0g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)47g127kcal14.1g0g8g0g
Kananmuna 50g(kpl)31g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Kauralese myllyn paras 1dl=50g19g60kcal3.4g8.5g1.4g3.1g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 14g44kcal1.5g8.4g0.3g0.8g
Leivinjauhe 1.6g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]23g28kcal2.8g0.5g1.6g0g
Katkarapu pienet (pirkka)39g26kcal5.9g0g0.3g0g
Savusuikale (Pouttu), annos 230g36g47kcal4.3g1.8g2.5g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g55g19kcal0.9g3.8g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana688g876kcal86.8g55.2g34.4g9.4g
Valittu annoskoko344g438kcal43.4g27.6g17.2g4.7g
Annoskoko puolitettuna172g219kcal21.7g13.8g8.6g2.4g
Arvot/100g100g127kcal12.6g8g5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343020